Team VP Cars

Team VP CArs

Aangenaam!

Het VP Cars team

Het vinden van de beste, mooiste en meest sportieve luxe auto’s is een talent. Daarvoor zijn gepassioneerde professionals nodig met tientallen jaren ervaring. VP Cars heeft een heel team van deze mensen, wiens hart sneller gaat kloppen wanneer ze de perfecte match vinden voor u.

Het VP Cars-team is bij iedere stap persoonlijk betrokken: van de inkoop, het transport, het onderhoud, tot de levering van uw droomauto.

Wij houden van onze luxe auto’s en leveren ieder model in de allerbeste staat af. Dat betekent met een complete onderhoudshistorie, de Nationale Auto Pas (NAP) en in de meeste gevallen nog fabrieksgarantie.

Geloof ons, uw droomauto staat waarschijnlijk al op u te wachten!

TEam VP Cars

Al onze auto’s zijn uitzonderijk en bieden wij aan met de beste service. Dat betekent onder andere dat u ons team altijd kunt bereiken. Wij hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in werken met premium modellen en helpen u graag verder met uw wensen. Op werkdagen bereikt u ons telefonisch (ook via Whatsapp) of u kunt een afspraak maken als u een van onze luxe modellen wil bezichtigen.

Loading …
VP Cars logo

Contact met VP Cars

Amsterdamsestraatweg 13
1411 AW Naarden
+31 (0)35 206 66 00