Service en onderhoud

Service & onderhoud

Vakkundig, professioneel & betrouwbaar

Goed geregeld.

VP Cars Service & Onderhoud

De beste modellen verdienen ook het beste onderhoud. VP Cars biedt altijd de hoogste kwaliteit service aan u. Van een haal- en brengdienst tot vervangend vervoer en gespecialiseerd onderhoud. Als onderdeel van de erkende BMW-dealer Van Poelgeest, werken wij uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Daardoor kunt u het allerbeste onderhoud verwachten, en wij bieden die tevens voor onze andere premium merken.

Auto onderhoud VP Cars

Onze Services

Werkplaatsafspraak

Service

Onderhoud

Een grote onderhoudsbeurt nodig voor u op vakantie gaat? Of heeft u een servicemelding gehad in uw auto? Maak een afspraak bij VP Cars online of bel ons persoonlijk, dan regelen wij het voor u!

Performance onderdelen

Onderdelen

Performance

VP Cars monteert performance-onderdelen. Voor meer vermogen of een nieuwe styling van uw auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden daarbij vrijblijvend advies over hoe u stijl en klasse aan uw auto toevoegt. 

Bandenservice

Banden

Bandenservice

Een snelle bandenservice nodig? Of alvast een bandenwissel plannen voor het nieuwe seizoen? Plan gemakkelijk online uw bandenservice afspraak bij VP Cars.

Glascoating

Service

GLASCOATING

Glascoating is een dun vloeistof laagje die we over uw autolak aanbrengen. Glascoating biedt optimale bescherming tegen swirls, oftewel krasjes, die ontstaan door opspattende steentjes. Plan gemakkelijk online uw afspraak voor een glascoating.

Carwrapping

Detailing

CARWRAPPING

Opzoek naar een gave wrap voor uw auto? Dan bent u bij VP Cars aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met het wrappen van exclusieve auto’s. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw auto.

Auto poetsen

Cleaning

Reiningen/Poetsen

Wilt u uw auto weer laten stralen? Dan is onze reiniging en poets service iets voor u. Wij laten uw auto er weer uitzien als nieuw met ons professionele behandelingen. U plant een poetsbeurt snel online bij VP Cars.

VP Cars
Contact VP Cars

Contact met VP Cars.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze services? Vraag het onze servicecollega’s. Wij staan voor u klaar.